Catering

Een broodje of slaatje bestellen voor de lunch of koude en/of warme hapjes voor een vergadering, receptie of bedrijfsfeest? Zin in een pizza, pasta of dagschotel? Onze cateringdienst biedt u een gevarieerd aanbod, bereid met dagverse ingrediënten en hoogwaardige producten. Onze medewerkers worden daarbij aangestuurd door een ervaren chef en weten perfect hoe ze elke maaltijd op smaak kunnen brengen. Het spreekt voor zich dat we in onze keuken werken volgens de strengste hygiënische normen.

Ons aanbodWeekmenuMenu volgende week Aanbiedingen
Alt

Hoe uw lunch bestellen?

  • Online: via de website. Maak eenmalig een account aan en bestel heel eenvoudig via de bestelmodule.
  • Ter plaatse: maak uw keuze uit onze kaart op www.sobo.be en kom gewoon tussen 11 en 14.00 uur langs.

Uw bestelling afhalen of laten brengen?

  • Een bestelling van minder dan 20 stuks kunt u een half uur na bestelling al komen afhalen in de Pathoekeweg 9 A/7 in 8000 Brugge. Vanaf 20 stuks bestelt u ten laatste vóór 16 uur de dag voordien. Vanaf 11 uur ligt uw bestelling dan klaar om te komen afhalen. U betaalt altijd contant (tenzij anders overeengekomen)
  • Leveringen in het industriepark Waggelwater, Blauwe Toren, Handelsdok en Nijverheidsdok zijn gratis.
  • Leveringen op andere plaatsen binnen een straal van 10 kilometer zijn gratis vanaf € 50 (anders betaalt u een forfait van € 5). Voor verdere bestemmingen contacteer ons.

Interne linkMeer inlichtingen of een offerte op maat?

Contacteer ons via catering@sobo.be of bel 050 67 37 99.

Aanbiedingen

Quiche van de maand

Juni

Quiche met krab, tomaat en waterkers

Broodje van de week

wk 24

Broodje Kip hawai, Groentjes

Vegetarisch van de maand

Juni

Pasta met gegrilde groenten en verse rode pesto

Weekmenu
Printen

Maandag 07/06

Soep

Wortelsoep

Maandag 07/06

Dagschotel

Kip curry, Rijst , Fijne groenten

Dinsdag 08/06

Soep

Kervelsoep

Dinsdag 08/06

Dagschotel

Kaasburger, Gebakken bloemkool, Lyonnaiseaardappel

Woensdag 09/06

Soep

Minestrone

Woensdag 09/06

Dagschotel

Brochette spéciale, Normandische roomsaus, Witloofsalade, Pommes risolé

Donderdag 10/06

Soep

Groentesoep

Donderdag 10/06

Dagschotel

Varkensfilet, Ajuinsaus met luikse stroop, Gestoofde boontjes, Natuuraardappel

Vrijdag 11/06

Soep

Peterseliewortelsoep

Vrijdag 11/06

Dagschotel

Visspaghetti, Venkel

Referenties

affiche sterrenmenu

Plat Partout

PLAT PARTOUT was een unieke samenwerking tussen sterrenchef Filip Claeys en Sobo/Pas Partout ter gelegenheid van kerst en oudejaar.