Catering

Een broodje of slaatje bestellen voor de lunch of koude en/of warme hapjes voor een vergadering, receptie of bedrijfsfeest? Zin in een pizza, pasta of dagschotel? Onze cateringdienst biedt u een gevarieerd aanbod, bereid met dagverse ingrediënten en hoogwaardige producten. Onze medewerkers worden daarbij aangestuurd door een ervaren chef en weten perfect hoe ze elke maaltijd op smaak kunnen brengen. Het spreekt voor zich dat we in onze keuken werken volgens de strengste hygiënische normen.

Ons aanbodWeekmenuMenu volgende week Aanbiedingen
Alt

Hoe uw lunch bestellen?

  • Online: via de website. Maak eenmalig een account aan en bestel heel eenvoudig via de bestelmodule.
  • Ter plaatse: maak uw keuze uit onze kaart op www.sobo.be en kom gewoon tussen 11 en 14.00 uur langs.

Uw bestelling afhalen of laten brengen?

  • Een bestelling van minder dan 20 stuks kunt u een half uur na bestelling al komen afhalen in de Pathoekeweg 9 A/7 in 8000 Brugge. Vanaf 20 stuks bestelt u ten laatste vóór 16 uur de dag voordien. Vanaf 11 uur ligt uw bestelling dan klaar om te komen afhalen. U betaalt altijd contant (tenzij anders overeengekomen)
  • Leveringen in het industriepark Waggelwater, Blauwe Toren, Handelsdok en Nijverheidsdok zijn gratis.
  • Leveringen op andere plaatsen binnen een straal van 10 kilometer zijn gratis vanaf € 50 (anders betaalt u een forfait van € 5). Voor verdere bestemmingen contacteer ons.

Interne linkMeer inlichtingen of een offerte op maat?

Contacteer ons via catering@sobo.be of bel 050 67 37 99.

Aanbiedingen

Quiche van de maand

December

Quiche met geitenkaas, courgette & spekjes

Broodje van de week

wk 49

Broodje Kipcocktail met ananas, sla, tomaat, komkommer en wortel

Vegetarisch van de maand

December

Pasta met spinazie en champignons

Winterwijn (glühwein)

Artisanaal

De glühwein is artisanaal door het gebruik van eerlijke producten (een gebalanceerde mix van heerlijke kruiden, kwaliteitswijn en zonder chemische toevoegingen) en sociaal (maken, afvullen en labelen door Sobo).

Weekmenu
Printen

Maandag 30/11

Soep

Aspergesoep

Maandag 30/11

Dagschotel

Cordon bleu - Gestoofde wortelen - Rösti

Dinsdag 01/12

Soep

Kervelsoep

Dinsdag 01/12

Dagschotel

Kalkoenfilet - Veenbessensaus - Peertje - Gratinaardappel

Woensdag 02/12

Soep

Minestrone

Woensdag 02/12

Dagschotel

Crepinet - Vleesjus - Gebakken spruitjes - Natuuraardappel

Donderdag 3/12

Soep

Groentensoep

Donderdag 3/12

Dagschotel

½ kip - Provencaalse saus - Gebakken aardappel

Vrijdag 04/12

Soep

Paprikasoep

Vrijdag 04/12

Dagschotel

Fishstick - Tartaarsaus - Spinaziestoemp

Referenties