Catering

Een broodje of slaatje bestellen voor de lunch of koude en/of warme hapjes voor een vergadering, receptie of bedrijfsfeest? Zin in een pizza, pasta of dagschotel? Onze cateringdienst biedt u een gevarieerd aanbod, bereid met dagverse ingrediënten en hoogwaardige producten. Onze medewerkers worden daarbij aangestuurd door een ervaren chef en weten perfect hoe ze elke maaltijd op smaak kunnen brengen. Het spreekt voor zich dat we in onze keuken werken volgens de strengste hygiënische normen.

Ons aanbodWeekmenuMenu volgende week Aanbiedingen
Alt

Hoe uw lunch bestellen?

  • Online: via de website. Maak eenmalig een account aan en bestel heel eenvoudig via de bestelmodule.
  • Ter plaatse: maak uw keuze uit onze kaart op www.sobo.be en kom gewoon tussen 11 en 14.00 uur langs.

Uw bestelling afhalen of laten brengen?

  • Een bestelling van minder dan 20 stuks kunt u een half uur na bestelling al komen afhalen in de Pathoekeweg 9 A/7 in 8000 Brugge. Vanaf 20 stuks bestelt u ten laatste vóór 16 uur de dag voordien. Vanaf 11 uur ligt uw bestelling dan klaar om te komen afhalen. U betaalt altijd contant (tenzij anders overeengekomen)
  • Leveringen in het industriepark Waggelwater, Blauwe Toren, Handelsdok en Nijverheidsdok zijn gratis.
  • Leveringen op andere plaatsen binnen een straal van 10 kilometer zijn gratis vanaf € 50 (anders betaalt u een forfait van € 5). Voor verdere bestemmingen contacteer ons.

Interne linkMeer inlichtingen of een offerte op maat?

Contacteer ons via catering@sobo.be of bel 050 67 37 99.

Aanbiedingen

Vegetarisch van de maand

maart

spaghetti bolognaise

Broodje van de week

wk 9

Broodje Eiersalade, Chorizo, Tomaat en Rucola

Quiche van de maand

maart

Quiche tomaat,spek,mozzarela en basilicum

Weekmenu
Printen

Maandag 01/03

Soep

Spinaziesoep

Maandag 01/03

Dagschotel

Kippenbrochette - Provencale -Rijst

Dinsdag 02/03

Soep

Bloemkoolsoep

Dinsdag 02/03

Dagschotel

Vleesbrood - Uiensaus - Natuuraardappel - Groene bonen

Woensdag 03/03

Soep

Seldersoep

Woensdag 03/03

Dagschotel

Varkensfilet - Blackwell - Wortel en erwtjes - Gebakken aardappel

Donderdag 04/03

Soep

Preisoep

Donderdag 04/03

Dagschotel

Eendeborst - À l’orange - Chinese groentenmix - Noedels

Vrijdag 05/03

Soep

Juliennesoep

Vrijdag 05/03

Dagschotel

Parmentier van Koolvis

Referenties

affiche sterrenmenu

Plat Partout

PLAT PARTOUT was een unieke samenwerking tussen sterrenchef Filip Claeys en Sobo/Pas Partout ter gelegenheid van kerst en oudejaar.