Aan de slag bij Sobo

Aan de slag bij Sobo?

Maatwerkbedrijf Sobo is geen gewoon bedrijf. Bij ons staat de werknemer centraal. Wij zoeken voor al onze mensen de job die zo goed mogelijk matcht met hun talent, capaciteiten en ambities. Hiervoor werken we nauw samen met de VDAB en andere tewerkstellingsdiensten, kandidaat-medewerkers én onze klanten.

Onze waarden integriteit, gelijkwaardigheid, samenwerken en klantgerichtheid bepalen hoe we omgaan met onze medewerkers en klanten.

Sobo heeft een expertise opgebouwd op verschillende terreinen: van poetsdiensten tot schilderen, van cateringservices tot inpak. We werken voor iedereen, maar vooral voor partners die zelf een maatschappelijke meerwaarde hebben zoals kerken, scholen, sociale huisvestingsmaatschappijen en vzw's. Bij elke opdracht denken we met de klant mee en reiken we oplossingen aan die een optimaal eindresultaat garanderen.

Solliciteer als medewerker

Werken bij Sobo kan als medewerker als je moeilijk kansen krijgt op de reguliere arbeidsmarkt. Wij zoeken voor jou een job die zo goed mogelijk past bij je talent, competenties en ambities. 

In Sobo zijn zowel vaste als tijdelijke werknemers aan de slag.

Vaste werknemers hebben een volwaardig arbeidscontract voor onbepaalde duur. Om in aanmerking te komen voor een vaste tewerkstelling moet je over een attest beschikken met daarop de goedkeuring om te werken in een maatwerkbedrijf. Ga langs bij jouw VDAB-kantoor om te weten of jij in aanmerking komt.

Tijdelijke werknemers werken bij ons onder de werkvorm TWE (artikel 60), arbeidszorg of stage. De duur van deze tewerkstelling is afhankelijk van de werkvorm.

Solliciteer als omkadering 

Sommige mensen hebben een extra duwtje nodig om de stap naar werk te zetten. Wij begeleiden hen daarbij. Door opbouwend te werken, hen aan te moedigen, betrokken te zijn en fulltime te coachen in hun traject met het oog op een kwalitatief resultaat. Wij stimuleren hun zelfvertrouwen en geven hen goesting om te werken. Ben je gebeten door de sociale economie, geloof je in mensen en hun mogelijkheden? Dan is een job bij Sobo zeker iets voor jou.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x