Waarom werken bij Sobo?

Waarom bij ons werken?  Omdat SOBO een leuke werkplek  is! Wij bieden werk op maat aan, hetgeen zorgt voor een grote slaagkans en voor tevreden medewerkers!

Vacatures Contacteer ons
Alt

Wie?

Werken bij Sobo kan als medewerker als je geen kansen krijgt op de reguliere arbeidsmarkt. Wij zoeken voor jou een job die zo goed mogelijk past bij je talent, competenties en ambities. Bij Sobo staat namelijk naast de klant ook de medewerker centraal!

Werken bij Sobo kan ook als coach omdat je gebeten bent door sociale economie, omdat je gelooft in mensen en hun mogelijkheden, omdat je technische skills bezit die je als coach wil delen.

Werk op maat

Heb je het moeilijk om een job te vinden op de reguliere arbeidsmarkt, dan kunnen wij jou werk op maat bieden. Iedereen heeft talent. Wij helpen jou ontdekken wat je mogelijkheden zijn en ondersteunen je in het ontwikkelen van je vaardigheden. We stippelen daarom met jou een persoonlijk traject uit.

Sobo heeft verschillende afdelingen waar jij jouw talent kan ontplooien: horeca, schoonmaak, inpak, schilderen, renovatie en helpende handen. Wij bekijken samen met jou wat het best bij je past!

Werk op maat zorgt voor een grote slaagkans en voor tevreden medewerkers!

Doorstroom

Sobo heeft ook aandacht voor doorstroom. Werknemers die klaar zijn voor een job op de reguliere arbeidsmarkt moedigen wij aan, ondersteunen wij en bereiden wij voor.

Vaste of tijdelijke tewerkstelling

In Sobo zijn zowel vaste als tijdelijke werknemers aan de slag.

Vaste werknemers hebben een volwaardig arbeidscontract voor onbepaalde duur. Om in aanmerking te komen voor een vaste tewerkstelling moet je over een attest beschikken met daarop de goedkeuring om te werken in een maatwerkbedrijf. Ga langs bij jouw VDAB-kantoor om te weten of jij in aanmerking komt.

Tijdelijke werknemers werken bij ons onder de werkvorm TWE (artikel 60), arbeidszorg of stage. De duur van deze tewerkstelling is afhankelijk van de werkvorm.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd om als vaste medewerker bij ons te komen werken? Wend je dan tot jouw plaatselijk VDAB-kantoor.

Ben je geïnteresseerd in een tijdelijke tewerkstelling? Wend je dan tot jouw begeleidende dienst.

Ben je geïnteresseerd in een zinvolle en boeiende job met veel afwisseling en verantwoordelijkheid? Ben je enthousiast, steek je graag de handen uit de mouwen en ben je de ideale mix tussen een vaktechnische expert en een coachende leidinggevende? Dan is een job bij Sobo zeker iets voor jou!

Bezorg spontaan je cv en motivatiebrief aan marijke.costers@sobo.be. Wij geven je zeker feedback.

Wij respecteren de privacy van elke sollicitant en verzekeren een gepaste bescherming van jouw gegevens. Hiertoe worden steeds de nodige maatregelen genomen, conform de toepasselijke wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016).

Vacatures

medewerker voor de horeca afdelingen: catering en restaurant (m/v)

Als medewerker voor de horeca afdelingen heb je volgende taken: groenten kuisen en snijden, broodjes beleggen, slaatjes maken,...afwassen en opkuisen. Alles wordt aangeleerd op de werkvloer en de nodige omkadering is voorzien. Standplaats is Pathoeke...

CHAUFFEUR voor de afdeling FOOD

Als chauffeur voor de afdeling Food heb je de taak om de bestellingen van de klanten catering tijdig bij de klant af te leveren. Standplaats is Pathoekeweg 9A/7, 8000 Brugge. Je krijgt een individueel uurrooster van 19u/week.

MEDEWERKER MONUMENTENZORG

Als medewerker monumentenzorg heb je volgende taken: onderhoud- en poetswerk in en rond historische gebouwen en scholen afstoffen, dweilen, stofzuigen, onderhoud sanitair,.... Er wordt met één of meerdere collega’s gewerkt. De dagtaak start en eindig...