Lunchbar Het Paradijs​​​​​​​

Lekker eten in een gezellig kader


In een ongedwongen en gezellige sfeer geniet je elke weekdag van een lekkere lunch. We bieden een gevarieerd weekmenu met de nadruk op vers, smaak en voor elk wat wils.


Concept

In Het Paradijs gaan lekker eten en het vervullen van een maatschappelijke rol hand in hand. Dankzij sociale tewerkstelling krijgen mensen die anders niet terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt toch de kans om mee te draaien in de samenleving en een lekkere maaltijd te serveren aan iedereen die daar zin in heeft. Ook aan degenen die het financieel iets moeilijker hebben.


Het menu wisselt wekelijks met telkens een ‘lunch van de dag’ aangevuld met heerlijke salades, ovenschotels, pastagerechten en een klassieker van de week met een creatieve twist. Wie dan nog een gaatje heeft, kan proeven van één van onze huisgemaakte dessertjes.

Ons ecologisch engagement uit zich op verschillende vlakken. Bij het bereiden van onze gerechten gaan we voor zero waste en dragen we actief ons steentje bij om de overproductie van voedsel tegen te gaan. Daarnaast hebben we aandacht voor seizoensgebonden en lokale ingrediënten en steunen we de korte keten. Ook op vlak van keukenmateriaal en meeneemverpakkingen kiezen we voor milieuvriendelijke oplossingen.

Zelfs in de inrichting van de lunchbar is onze ecologische betrokkenheid voelbaar. Het interieur is licht en sfeervol en neigt naar een Scandinavische stijl met heel veel aandacht voor natuurlijke en duurzame materialen. Zowel beneden als boven zijn er zitplaatsen voorzien, goed voor een 65-tal gasten en waar maximale interactie mogelijk is. Daarnaast is er nog een gezellig stadsterras waar je samen met collega’s, vrienden of familie kan lunchen.

Onze missie is een lunchbar uit te baten waar lekker eten bereid wordt door een keukenteam met een liefde voor het vak en het product en waar iedereen zich welkom voelt.


Contact

Kruitenbergstraat 11 - 8000 Brugge
tel: 050 33 51 16
www.paradijs.net

Alt