2018-11-16

Sobo lanceert nieuwe website

Het is zo ver! Na maandenlange voorbereiding stellen we u – met een flinke dosis trots – onze volledig nieuwe website voor.  Via deze nieuwe website willen we de bezoeker nog beter van informatie voorzien en onze diensten op een duidelijke manier voorstellen.

Alt

Gebruiksvriendelijkheid

Bij de ontwikkeling van onze nieuwe website lag de focus op gebruiksvriendelijkheid.
De site is zodanig opgebouwd dat de bezoeker in een paar muisklikken de gewenste informatie kan vinden, van diensten over vacatures tot contactpersonen.

Online bestelmodule catering

Eén van de opvallendste nieuwigheden is de online bestelmodule voor onze cateringafdeling.
Bezoekers van de website kunnen niet alleen het aanbod raadplegen, maar kunnen tevens hun cateringbestelling online plaatsen en betalen. Deze bestelmodule werd op maat ontworpen en is het paradepaardje van onze website!

Huisstijl

Vorig jaar hebben we geïnvesteerd in het creëren van een frisse nieuwe huisstijl. Een nieuw logo, een corporate brochure en leaflets werden ontwikkeld. Intussen werden ook alle wagens en een bakfiets beletterd in deze huisstijl. Achter de schermen werd intussen hard gewerkt aan een nieuwe en praktische website. Vol trots kunnen we deze vandaag aan u voorstellen!

Responsive

Onze nieuwe website is volledig ‘responsive’. Dat betekent dat de site zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm waarop deze geopend wordt. In tijden van smartphones en tablets een grote troef.
​​​​​​​
We wensen u veel surfplezier toe op onze website!

< Terug naar nieuwsoverzicht