Beste klant van Sobo,

Regelmatig doe je een beroep op onze cateringdienst voor belegde broodjes, een lunch, hapjes voor een receptie, enz. … Je kon hiervoor telkens rekenen op dagverse en lekkere producten en onze kwaliteitsservice. Onze medewerkers gingen dan ook steeds vol overgave voor jou aan de slag.

Door een herformulering van onze foodafdeling zal onze cateringdienst binnenkort anders werken.

Vanaf dinsdag 6 juli 2021 openen we onze nieuwe Lunchbar annex Foodshop Het Paradijs in het centrum van Brugge (Kruitenbergstraat 11, nabij het Astridpark). Onze chefs serveren er elke dag een lunch, maar je vindt er ook dagverse soep, heerlijke salades, wraps, ovenschotels, een klassieker met een hedendaagse twist en een selectie huisgemaakte desserts.

Je kan je lunch ter plaatse opeten in onze gezellige eetbar, maar je kan de gerechten ook meenemen of online bestellen en afhalen aan de balie in de Pathoekeweg.

Opgelet: bestellingen moeten ons wel uiterlijk tegen 10 uur bereiken. Je kan ook nog steeds (mini)broodjes of hapjes voor recepties of vergaderingen bestellen (vanaf 100 stuks). Dit doe je voortaan ook via Het Paradijs.

Bestellen via de webshop van Sobo zal vanaf dinsdag 6 juli niet meer mogelijk zijn. Je bestelt voortaan via de nieuwe website van Het Paradijs www.paradijs.net. Hou ook onze facebookpagina in de gaten voor meer info Het Paradijs | Facebook.

Verder willen we je van harte bedanken voor je steun aan vzw Sobo gedurende al die jaren en we hopen je uiteraard terug te zien hier in Sobo of in Het Paradijs.

Tot binnenkort!

Het Paradijs